Info

Het ontstaan van On The Move

 

Er was eens... zo begint elk sprookje.

 

Ons verhaal begint eind maart 2018.

 

Een jonge twintiger vertelt met passie over een droom die ze al enkele jaren koestert: een bewegingsschool opstarten waarin ieder individu sport en beweging ervaart op zijn eigen tempo, binnen de eigen mogelijkheden en vooral zonder enige prestatiedruk.

 

Wat eerst een moment van bruisende, ongecontroleerde hersenspinsels lijkt te zijn, wordt al snel omgevormd tot een concreet plan. Een tiental enthousiastelingen vindt deze droom namelijk meer dan de moeite waard om meteen mee aan de slag te gaan. Tijdens een eerste brainstormsessie blijkt al snel dat alle neuzen in dezelfde richting staan en wordt een fantastisch team gevormd dat er volledig voor wil gaan om deze droom werkelijkheid te maken.

 

En zo ontstaat het idee om een bewegingsacademie op te richten waarin sporten en plezier beleven hand in hand gaan. In onze huidige hectische maatschappij wordt heel veel van ieder van ons verwacht, waardoor het verlangen naar échte ontspanning steeds groter wordt. Uiteraard weten we allemaal dat bewegen gezond is, maar ook al zitten we boordevol goede voornemens, helaas vinden we niet altijd de energie of de moed om de eerste stap te zetten.

 

Daar wil On The Move iets aan doen! Wij worden heel graag vanaf vandaag jouw persoonlijke bewegingscoach om samen op weg te gaan naar dit fantastische einddoel!

Lidgeld 2020-2021

Verschillende mutualiteiten zorgen voor een financiële tussenkomst wanneer je een lidmaatschap bij een sportclub afsluit. Zo kan je éénmaal per jaar een deel van het lidgeld recupereren. Vraag ernaar bij het secretariaat!

Activiteiten

 


  • 07/09/2020 start nieuw schooljaar voor kinder- en G-sportlessen
  • 05/10/2020 start nieuw schooljaar voor 18+-lessen

 

 

 

Sponsoring


Om de kwaliteit van onze sportieve activiteiten te waarborgen, moeten we regelmatig investeren in nieuw materiaal. Daarom proberen we via sponsoring voldoende financiële slagkracht te verwerven.


On The Move streeft naar een goede samenwerking, met een interessant aanbod voor de sponsor zodat voor beide partijen een win-winsituatie kan ontstaan. Naast uitgewerkte pakketten zijn er ook losse sponsormogelijkheden.


Bekijk ons sponsordossier en neem contact op met onze sponsorverantwoordelijke Sigrid Van Houdt.

Privacyverklaring en Huishoudelijk ReglementAPI = Aanspreekpunt Integriteit

Bij het API (Aanspreekpunt Integriteit) kunnen leden, ouders, trainers, begeleiders of andere betrokkenen van de club terecht met een vraag, vermoeden van of klacht over mogelijk grensoverschrijdend gedrag.

 

Het API in onze club is Sigrid Van Houdt. Je kan haar bereiken via het e-mailadres penningmeester@otmsport.be

Gelieve dit e-mailadres uitsluitend te gebruiken voor meldingen over mogelijk grensoverschrijdend gedrag.